fbpx

5 editoare foto pentru telefonul tău

Aplicatii editari foto

 Privind pozele postate de prietenii tăi, cel mai probabil te-ai întrebat cum de reușesc să iasă atât de bine. Cu ajutorul aplicațiilor îți poți transforma o poză bună într-una extraordinară. Îți prezint aici câteva aplicații, le poti testa pe toate și o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

01. Adobe Lightroom – Photo Editor & Pro Camera

Adobe Photoshop Lightroom este un editor de fotografii și o aplicație foto gratuită și puternică, care îți conferă putere fotografiei, ajutându-te să captezi și să editezi imagini uimitoare.
Instrumentele ușoare de editare a imaginilor, precum glisoarele și filtrele pentru imagini simplifică editarea fotografiilor. Retușați fotografii cu rezoluție completă, aplicați filtre foto sau începeți editarea fotografiilor oriunde vă aflați.
Citește și formatele RAW, pe care le puteți edita și organiza cu ușurință, după care le poate salva automat în cloud, pentru a nu îcărca memoria telefonului.

02. Instasize

 Cu ajutorul Instasize editați cu ușurință fotografii și videoclipuri cu filtre foto premium, rame, creator de colaje, instrumente de retușare, redimensionare a fotografiilor de format și multe altele.

03. Afterlight

Afterlight vă oferă o modalitate ușoară de a vă edita fotografiile, de la funcții de bază cum ar fi editarea culorilor, până la funcții mai complexe, inclusiv curbe și culori selective.

04. Snapseed

 Un instrument Google puternic care rivalizează chiar și cu editoarele foto pentru desktop.  Această aplicație impresionantă este echipată cu 29 de instrumente și filtre, posibilitatea de a deschide fișiere JPG și RAW. Deasemeni permite utilizatorilor să salveze setările personale și să le aplice direct la editări viitoare. Instrumentul său de mascare de precizie este perfect pentru fotografii care doresc să estompeze fundalurile și să ofere profunzimea imaginilor lor, Acest control vă va transforma cu siguranță în bine instantaneele.

05. PicLab

 PicLab este o aplicație inteligentă pentru crearea unor imagini inspiraționale.
Pe lângă  mulțime de fonturi și control deplin asupra dimensiunii, poziționării, opacității, rotației și culorii – puteți, de asemenea, să adăugați ilustrații, ornamente și alte elemente de design peste  imagini.
 PicLab dispune de editare completă pe straturi și oferă, de asemenea, o mulțime de instrumente pentru a face ca fotografia originală să arate cât mai bine, cu o mulțime de efecte de iluminare și de film dintre care puteți alege, precum și filtre foto prestabilite și instrumente de reglare pentru a regla luminozitatea, contrastul, expunerea, saturația și nivelul de estompare al fotografiilor.
 Puteți încerca oricare din aceste aplicații. Variantele de bază sunt gratuite, pentru funcții mai avansate va trebui să le platiți.
Nu uitați ca după ce editați pozele să le salvați in cloud (citește aici articolul), să le printați (vezi aici dimensiunile), le poți pune într-un frumos tablou pe pânză sau de ce nu un album foto personalizat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *