In interesul unei relatii bazata pe incredere si respect fata de clienti si armonie fata de mediul inconjurator, societatea ALCONCEPT PRODUCT SRL se bazeaza in relatiile de colaborare pe o serie de termeni si conditii de utilizare a website-ului https://albumis.ro.

CINE SUNTEM

Acest site este intretinut si administrat de societatea ALCONCEPT PRODUCT SRL – proprietarul site-ului .

DATE DE CONTACT

Societatea ALCONCEPT PRODUCT SRL. are sediul in Str. Magurii nr 2, camera 1 , bloc 31G, scara B, etaj 4, ap.39, Ploiești, Romania si functioneaza la punctul de lucru deschis in Str. Toma Ionescu nr. 14, Ploiesti, Romania.
Registrul Comertului J29/1796/2019
CUI: 41115954

SITE: https://albumis.ro
EMAIL: contact@albumis.ro
TEL: 0720 471 228

CONDITII GENERALE

Accesarea, inregistrare si cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul albumis.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate.

DREPTURI DE MARCA

Numele Albumis si logo-ul Albumis sunt marci inregistrate de catre societatea ALCONCEPT PRODUCT SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil acordul scris de la ALCONCEPT PRODUCT SRL, constituie infractiune ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului albumis.ro – este proprietatea societatii ALCONCEPT PRODUCT SRL si/sau a furnizorilor/partenerilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris de la ALCONCEPT PRODUCT SRL a continutului se pedepseste conform legilor in vigoare.

POLITICA PRETURILOR SI DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei comenzi pe site-ul albumis.ro ii este permis oricarui client/cumparator. Societatea ALCONCEPT PRODUCT SRL isi rezerva dreptul de a de a restrictiona accesul anumitor clienti in functie de istoricul acestora.
Comenzile pot fi efectuate on-line, cu ajutorul facilităţilor oferite de site, telefonic sau prin email. Dupa comanda veti fi contactat de un consultant de vanzari al Societatii ALCONCEPT PRODUCT SRL pentru confirmarea produsele comandate şi valoarea totală a comenzii. Valoarea minimă acceptată pentru o comandă este de 90 lei.
Toate preturile aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Acestea sunt actualizate zilnic si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altceva.
Avand in vedere numarul mare de produse existente pe site, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari al ALCONCEPT PRODUCT SRL in momentul confirmarii comenzi.
ALCONCEPT PRODUCT SRL nu este obligata sa onoreze decât acele comenzi pe care le-a confirmat verbal sau în scris.
Documentul fiscal de plata este chitanta ramburs de la curier, chitanta care este emisa pe numele dvs. si pe care se specifica plata pentru societatea ALCONCEPT PRODUCT SRL. Conform Codului Fiscal bonul fiscal se emite doar pentru plata cash direct intre parti, nu si in cazul trimiterilor prin corespondenta cand o terta parte este implicata, respectiv firma de curierat care incaseaza banii.

ANULAREA COMENZILOR

Comenzile care nu sunt confirmate se pot anula, trimitand un e-mail cu aceasta cerere, sau sunand la unul dintre numerele noastre de telefon. Clientul poate cere oricând anularea sau modificarea unei comenzi, inainte ca aceasta sa fie confirmata. Dupa confirmare, aceasta se supune termenilor privind returnarea produselor.

EXPEDITIE SI LIVRARE

Termenul de expediere al produselor: 2-4 zile lucratoare dupa finalizarea machetei.
Raspunderea pentru expeditii apartine exclusiv firmei care face transportul. Noi ne asumam raspunderea pentru expeditii pana la preluarea acestora de catre firmele de expeditie. Orice reclamatie sau raspundere cu privire la expeditie va fi facuta firmei de expeditie.

NERIDICAREA COLETELOR

In cazul in care un client nu ridica coletul comandat din culpa sa, ne rezervam dreptul de a nu mai trimite acelui client colete decat cu plata in avans. Nu ne asumam responsabilitatea pentru situatiile in care coletul se intoarce la noi pentru ca adresa era gresita sau destinatarul nu si-a ridicat coletul. Obligatia clientului este de a trece adresa corecta in comanda si de a ridica coletul expediat de catre noi. Returnarea sumei platite in avans se poate face la cererea expresa a clientului in scris, insa clientul este eligibil a primi suma ramasa dupa ce vom scadea cheltuielile legate de returnare a coletului (acestea fiind suportate de catre noi) si de eventualele comisioane.

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

ALCONCEPT PRODUCT SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile si pretul produselor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor, de asemenea isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment.

LIMITAREA RASPUNDERII

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe albumis.ro (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea societatii ALCONCEPT PRODUCT SRL acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Aceste informatii de pe site-ul albumis.ro sunt publicate cu scop informativ.
Prin crearea si utilizarea contului, clientul /utilizatorul/ cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.
Prin crearea contului si/sau utilizarea continutului si/sau plasarea comenzilor, clientul/utilizatorul/ cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc termenii si conditiile site-ului albumis.ro
Ulterior crearii contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra termenilor si conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale termenilor si conditiilor site-ului albumis.ro.

GARANTIA CALITATII

Produsele comercializate prin intermediul site-ului albumis.ro sunt noi, sigilate si respecta cerintele de calitate ale legislatiei in vigoare. Certificarea acestora a fost efectuată de organismele abilitate romane/europene şi este menţionată pe etichetă. albumis.ro nu poate fi tras la raspundere pentru chestiuni care tin de avizare, calitate, proprietati, aceste chestiuni pot fi imputabile firmelor producatoare sau a importatorilor oficiali daca produsele sunt importate. Copiile dupa avizele sau certificarile produselor se tin de catre fiecare producator sau importator in parte; va rugam sa va adresati producatorului sau importatorului pentru probleme legate de certificari.

FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

DISPOZIŢII FINALE

Orice altă problemă cauzată de produsele prezentate pe pe site-ul albumis.ro și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a acesteia de către utilizator.