fbpx

Showing all 7 results

Albume de absolvire
Pentru absolventii liceelor, scolilor si gradinitelor, promotia 2022, va propunem o varietate de albume de absolvire realizate profesional, incepand de la aparatura, lumini de studio si fundaluri dedicate, prelucrarea si retusarea fotografiilor, pana la tiparire. Toate albumele de absolvire sunt realizate pe hârtie fotografică de calitate si sunt printate la rezoluţie mare. Paginile sunt groase, cartonate. Fotografiile sunt realizate in incinta institutiilor de invatamant, spatiul necesar fiind de aproximativ 4 mp.
Albumul Junior, cu dimensiunea de 15 x 20 cm (deschis – 20×30 cm) are 4 file (8 pagini) plus coperta. Pe coperta sunt trecute denumirea scolii, clasa si anul absolvirii. In interiorul copertii se afla fotografia invatatorului/educatorului, două file cu colegii și poza de grup. Este indicat in mod special absolventilor de gradinite si clasa a IV-a.
La pretul de 60 de lei, este un album foarte accesibil. Paginile suplimentare (daca se doresc mai multe decat ceea ce este trecut in dreptul fiecarui album) costa 7 lei fiecare.
Albumul Clipe, cu dimensiunea de 20 x 20 cm (deschis – 20 x 40 cm) are 8 file (16 pagini) plus coperta. Pe coperta sunt trecute denumirea scolii, clasa si anul promotiei. In interiorul copertii se afla fotografia dirigintelui/invatatorului, urmand ca paginile sa contina dupa cum urmeaza: poza diriginte/elev, dupa care fiecare pagina va contine fotografiile a doi colegi, la sfarsit poza de grup. Este indicat in mod special absolventilor clasei a VIII-a si a XII-a.
Este un album accesibil, pretul de 90 de lei oferind un raport optim calitate/pret. Paginile suplimentare (daca se doresc mai multe decat ceea ce este trecut in dreptul fiecarui album) costa 9 lei fiecare.
Albumul Momente, cu dimensiunea de 20 x 20 cm (deschis – 20 x 40 cm) are 14 file (28 pagini) plus coperta. Pe coperta sunt trecute denumirea scolii, clasa si anul promotiei. In interiorul copertii se afla fotografia dirigintelui/invatatorului, urmand ca paginile sa contina dupa cum urmeaza: fiecare pagina va contine fotografiile unui coleg – portret si corp intreg, la sfarsit poza de grup Este un album indicat in mod special absolventilor clasei a VIII-a si a XII-a.
Pretul de 140 de lei este foarte bun din punct de vedere al raportului calitate/pret. Paginile suplimentare (daca se doresc mai multe decat ceea ce este trecut in dreptul fiecarui album) costa 9 lei fiecare.
Albumul Dream, cu dimensiunea de 20 x 30 cm (deschis – 30 x 40 cm) are 14 file (28 pagini) plus coperta. Pe coperta sunt trecute denumirea scolii, clasa si anul promotiei. In interiorul copertii se afla fotografia dirigintelui/invatatorului, urmand ca paginile sa contina dupa cum urmeaza: poza de grup, dupa care fiecare pagina va contine fotografiile unui coleg – portret si corp intreg. Fiecare elev are suficient spatiu pentru a scrie cateva ganduri personale colegilor. Este un album premium, indicat in mod special absolventilor clasei a VIII-a, a XII-a si de facultate.
Pretul de 180 de lei este foarte bun din punct de vedere al raportului calitate/pret. Paginile suplimentare (daca se doresc mai multe decat ceea ce este trecut in dreptul fiecarui album) costa 11 lei fiecare.
Albumul Victory, cu dimensiunea de 30 x 30 cm (deschis – 30 x 60 cm) are 14 file (28 pagini) plus coperta. Pe coperta sunt trecute denumirea scolii, clasa si anul promotiei. In interiorul copertii se afla fotografia dirigintelui/invatatorului, urmand ca paginile sa contina dupa cum urmeaza: poza de grup, dupa care fiecare pagina va contine fotografiile unui coleg – portret si corp intreg. Fiecare elev are suficient spatiu pentru a scrie cateva ganduri personale colegilor. Este un album premium, o alegere de exceptie datorita dimensiunilor generoase ale fotografiilor, indicat in mod special absolventilor clasei a VIII-a, a XII-a si de facultate.
Pretul de 220 de lei este foarte bun din punct de vedere al raportului calitate/pret. Paginile suplimentare (daca se doresc mai multe decat ceea ce este trecut in dreptul fiecarui album) costa 11 lei fiecare.
Preturile includ si sedinta foto in unitatile scolare, in functie de localitate, dupa cum urmeaza:
In Ploiesti, pentru un minim de 20 elevi, in Prahova si judetele invecinate (Ilfov, Bucuresti, Ialomita, Dambovita, Buzau, Brasov) pentru un minim de 50 elevi, iar in restul tarii pentru un minim de 100 de elevi.
Sesiunea foto pentru domnii profesori, daca se doreste o pagina speciala pentru dansii, este de 150 de lei/ora.
Fiecare album de absolvire vine insotit de UN CADOU: 8 fotografii pentru diploma si un breloc. In plus, albumul dirigintelui/invatatorului/educatorului este GRATUIT pentru un numar minim de 20 de elevi.
Programarile se fac la tel: 0720471228, Florin Matei, sau pe mail: contact@albumis.ro.
Va rugam sa va programati din timp, pentru ca realizarea albumelor dureaza aproximativ 30 de zile dupa fotografierea tuturor elevilor. Data sedintei foto se va stabili de comun acord. Inainte de tiparirea albumelor, se va trimite macheta pentru aprobare (Bun de tipar). Va multumim si va asteptam sa folositi cu incredere serviciile noastre.

Albume absolvire

Album de promotie JUNIOR

60,00 lei

Albume absolvire

Album de promotie CLIPE

90,00 lei

Albume absolvire

Album de promotie VICTORY

220,00 lei
290,00 lei