fbpx

Cele mai bune 4 aplicatii unde iti poti salva pozele

 De cate ori ai auzit: “Mi s-a stricat telefonul, sau mi-a fost furat și am pierdut toate pozele din el”.

Printare poze
Print fotografii

Acum este foarte simplu, și chiar gratuit să le faci back-up. Astfel că nu-ți vei mai pierde prețioasele amintiri.

PHOTOS GOOGLE

Îl vei găsi instalat pe aproape toate dispozitivele Android, il poți instala chiar și pe Iphone. Imaginile le poți stoca la dimensiunea originală. Filmulețele sunt stocate la 1080p.

Veți primi gratui spațiu de 15GB, iar dacă dețineți un telefon Google Pixel veți primi spațiu de stocare neimitat. Se poate seta telefonul să facă backup automat la anumite perioade.

DROPBOX

Cu ajutorul acestei aplicații beneficiați de 2GB spațiu gratuit. Poate fi instalat pe mai multe dispozitive, iar aceasta le sincronizează automat. Odată ce ați depășit spațiul gratuit, aveți posibilitatea să alegeți spațiu de 1TB cu 9.99 USD/lună, sau 2TB pentru 12.50 USD/luna.

FLICKR

Considerat unul dintre cele mai bune situri de stocare fotografii, acesta îți ofera un spațiu imens de 1TB pentru contul gratuit. După ce instalați aplicația gratuită, puteți activa opțiunea “Auto-upload” care va încărca automet fotografiile și filmele în contul dvs. Flickr, astfel că nimeni altconeva nu va avea acces la ele.

Există și opțiunea PRO, de 5.99 USD/lună, care permite funcții precum navigarea fără anunțuri, statistici avansate ale fotografiilor, incărcarea automată de pe computere.

MICROSOFT ONE DRIVE

Pentru contul gratuit aveți la dispoziție un spațiu de 5GB, deasemeni opțiunea de autobackup, atât pe Android cât și IOS. Pentru spațiu suplimentar puteți opta pentru unu din planurile pro. Preurile încep de la 1.99 USD/lună pentru 50GB spațiu.

Nu uitați de opțiunile de salvare pe suport fizic – pe hard-disk sau fotografii/album.

Voi cum vă protejați amintirile?

 	
	

One thought on “Cele mai bune 4 aplicatii unde iti poti salva pozele

  1. Pingback: 5 editoare foto pentru telefonul tău - Albumis - Albume foto personalizate, tablouri canvas personalizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *